SUDECO – keičiasi vardas, bet ne svajonė

„Dabar tvirtai žinau, kad galėsiu užtikrinti kokybiškas ir visapuses paslaugas“






2015-tais metai užgimė kūrybos ir tikslų pilnas projektas – įmonė, kurios pagrindinis variklis ir širdis –Džeineta Venienė. Tuo metu interneto svetainių ir logotipų kūrimo įmonė Švedijoje pasivadino veiklą atspindinčiu vardu – SUDECO. Tačiau, šių metų pradžioje, įmonės įkūrėja nusprendė ne tik išplėsti siūlomų paslaugų spektrą priderinant įmonės pavadinimą, bet ir dar intensyviau dirbti savo svajonės link – kurti, auginti ir tobulinti verslą. 

Plečiamas veiklos profilis


Pastaruosius tris metus įmonė intensyviai dirbo grafinio dizaino ir IT srityse, kur siūlė savo klientams: interneto svetainės kūrimo, jos apipavidalinimo paslaugas, įmonių išorinio stiliaus kūrimą ir tekstų rengimą bei SEO optimizavimą ir kitus, šiuolaikiniam verslui ne tik padedančius, bet jau ir būtinus, veiklų paketus. 

Įmonės įkūrėjos profesinis tobulėjimas, žinių kaupimas seminaruose ir kursuose o tuo pačiu ir nuolatinių klientų poreikių augimas, privedė prie apsisprendimo pasiūlyti klientui kiek daugiau. 

„Manau, kad siūlant daugiau paslaugų, mes galėsime padėti savo klientams nesiblaškyti ir koncentruotis į svarbiausius jų veiklos akcentus. Juk daug tikslingiau, logotipo ar svetainės kūrimui ir tobulinimui, pasirinkti vieną profesionalią įmonę, kuri bus su jumis susipažinusi ir žinos, ką jums pasiūlyti, norint pasiekti aukščiausius rezultatus. Vis dažniau pastebiu, kad ir patys klientai tai supranta ir tikrai vertina. Todėl aš stengiuosi savo klientui pasiūlyti tiek paslaugų, kiek tik jam gali prireikti ir visai nesvarbu ar dar tik pradėjome kartu dirbti ar dirbame jau keletą metų.“, – teigia Džeineta Venienė. 

Apsvarsčius savąją veiklą ir išanalizavus klientų poreikius buvo nuspręsta neapsistoti tik grafinio dizaino ir IT srityse, todėl dabar įmonė, o kartu ir jos įkūrėja Džeineta Venienė, klientams galės pasiūlyti platų spektrą interneto rinkodaros bei skaitmeninio marketingo paslaugų. Pati idėjos autorė tvirtai tiki, kad šios paslaugos padės klientams ne tik susikurti savo stilių, bet ir konkurencingai pozicionuoti save rinkoje, išsiskirti ir suburti savo auditorijas. 

Pavadinimo pasikeitimai – apgalvoti


SUDECO pavadinimas, kaip teigia pati Džeineta Venienė, niekur nedingo, nes tai – dalelė šios įmonės. Dabar jis paprasčiausiai papildytas naujomis įmonės veiklos nuorodomis – „SUDECO B2B Marketing Solutions“, taip nuo šiol vadinsis vienas svarbiausių Džeinetos Venienės kūrinių. Įmonės įkūrėja sako, kad pavadinimo papildymas pasirinktas neatsitiktinai. Pagal rinkodaros dėsnius, tai turėtų padėti klientui tiksliau ir aiškiau suprasti naująsias ir senąsias veiklos kryptis bei lengviau išskirti įmonę iš kitų. Na, o tai tiesiogiai nurodo ir į naujas rinkodaros ir marketingo veiklas. 

„Visa tai – įmonė, jos pokyčiai – mano galvoje sukosi jau tikrai ne vienerius metus, tačiau aš stipriai tikiu, kad viskam yra savas laikas. Panašu, kad mums šis laikas atėjo būtent dabar.“, – džiaugsmo neslepia įmonės įkūrėja – „Ruošiame naują verslą, naują koncepciją su nauju prekės ženklu, papildomomis rinkodaros bei marketingo paslaugomis ir, žinoma, nauja, papildyta komanda bei verslo partneriais. Dabar tvirtai žinau, kad galėsiu užtikrinti savo klientams kokybiškas ir visapusiškas paslaugas.“, – pristatydama naująjį įmonės veiklos profilį teigia „SUDECO B2B Marketing Solutions“ vadovė Džeineta Venienė.

Komentarai