3X Smart Deal – dar vienas kelias sėkmingo verslo link

Jums ir dėl jūsų – 3X smart deal!


Panašu, kad pastaruoju metu Sudeco B2B Marketing Solutions galime vadinti inovacijų ir sėkmingų verslų kalve. Džeineta Venienė, vos prieš porą mėnesių paskelbusi apie pavasarinį įkurtos įmonės atsinaujinimą ir paslaugų spektro išplėtimą, šiandien vėl grįžta su nauju originaliu projektu – 3X Smart Deal.

Nuo ko prasideda sėkmės kelias?


Kuriant ilgalaikius ir naudą nešančius projektus labai svarbu pasirinkti tinkamus partnerius. Jūs turėtumėte turėti tuos pačius tikslus ir visomis išgalėmis jų siekti. Tokiu būdu galėsite lengvai ir užtikrintai kurti savo sėkmingą verslą.“, – sako Sudeco B2B MS vadovė Džeineta Venienė.

Rinkodaros specialistė neslepia, kad 3X Smart Deal taip pat gimė dirbant komandoje. Šio projekto kūrėjos – Džeineta Venienė ir Simona Volkovi – draugės, kolegės ir bene didžiausios šių laikų svajotojos. Todėl nekeista, kad susitikimas prie puodelio kavos virto originalaus projekto pradžios istorija.



Tam, kad projektas ir jo idėja būtų išpildyta iki galo, prie kūrybingų draugių prisijungė ir tobulo įvaizdžio kūrėja, makiažo specialistė Oksana Aleksevych. Trys moterys ir daugybė valandų darbo kartu sukūrė bene plačiausio profilio paslaugą, kuri išpildo didžiąją dalį verslo poreikių.

Svarbu suprasti, kad šis projektas atsirado iš draugystės ir visi tolimesni projektai gims iš jos. Su klientu tampame kone bičiuliais, išsiaiškiname poreikius, planuojame ir kartu kuriame tai, kas padės tapti matomais, žinomais ir sėkmingais.“, – primena inovatyvaus projekto bendraautorė.

Naujasis projektas – paslaugų paketas visiems


3X Smart Deal – tai unikalus ir inovatyvus projektas skirtas tiek naujam, tiek atsinaujinti trokštančiam verslui, kuris žino, kaip svarbu būti išskirtiniam ir pastebėtam.

Naujasis mūsų projektas skirtas ne tik naujam ir dar nežinančiam, kuria komunikacine krytimi keliauti, verslui. 3X Smart Deal padės ir tiems, kuriems artėjanti vasara – naujų pažinčių ir sėkmingų sprendimų metas.“, – sako Džeineta Venienė ir primena, kad visi projektai – individualūs, todėl unikalumas ir asmenybė čia – garantuoti.



Bene didžiausias naujojo projekto pliusas – galimybė vienu užsakymu įsigyti visą paslaugų paketą, į kurį įeina:

  • Įmonės įvaizdžio ir rinkos analizė;
  • Marketingo ir rinkodaros planų sudarymas;
  • Išskirtinio įvaizdžio sukūrimas;
  • Originali, jūsų verslą atspindinti, fotosesija su profesionaliomis vizažo paslaugomis.

Sėkminga verslo strategija pasižymi ne dailiomis pavienėmis nuotraukomis ar gera interneto svetaine. Tai – ilgas ir nuoseklus darbas, kurio pagrindu ir galime laikyti būtent vientisumą ir savito stiliaus palaikymą viešojoje erdvėje.“, – teigia ilgus metus verslo klientams padedanti marketingo specialistė.

Komentarai